Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

14.09.2022 09:58

Відбулася позачергова сесія міської ради

63217b8f9bce6__IMG_3557.jpg

13 вересня відбулось пленарне засідання двадцять другої позачергової сесії Кобеляцької міської ради, яке провів виконуючий повноваження міського голови-секретар ради Володимир Жуков.

У роботі сесії взяли участь: заступник міського голови Михайло Брейко, керуючий справами (секретар) виконкому Олена Постольник, депутати Полтавської районної ради Олег Решетило і Олександр Ломаков, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств міської ради та представники засобів масової інформації.

На початку засідання депутати розглянули питання про внесення змін до показників бюджету Кобеляцької міської територіальної громади на 2022 рік. За інформацією начальника фінансового відділу міської ради Андрія Дацка, проєктом рішення пропонувалося внести зміни до видаткової частини бюджету, а саме: за рахунок залишку коштів фонду охорони навколишнього середовища спрямувати 50 000,00 грн на матеріально-технічне забезпечення РЛП «Нижньоворсклянський».

За рахунок економії коштів в умовах воєнного стану пропонувалося внести зміни у межах загального обсягу бюджетних призначень головних розпорядників коштів, а саме: зменшити бюджетні призначення на проведення культурно-масових заходів по Відділу культури, туризму, молоді та спорту міської ради на суму 12 500,00 грн та спрямувати:

- 6 000,00 грн КНП «Кобеляцький Центр ПМСД» (оплата послуг з виготовлення технічної документації на приміщення у с. Кунівка);

- 6 500,00 грн на утримання трудового архіву міської ради (енергоносії і комунальні послуги). Окрім того, за рахунок вільного залишку додатково спрямувати трудовому архіву міської ради кошти в сумі 7 700 грн на оплату енергоносіїв.

Також проєктом рішення передбачалося виділити 40 000 грн на оплату послуг по незалежній оцінці діяльності Виконавчого комітету міської ради (зміни за кодами програмної та економічної класифікації видатків загальному фонду по Виконавчому комітету міської ради).

Дані пропозиції були одноголосно підтримані у сесійній залі.

У режимі відеоконференції депутати розглядали питання «Про дострокове припинення депутатських повноважень депутата міської ради Тамари Василівни Гординської». Цього дня народні обранці вдруге підтримали бажання Тамари Василівни скласти депутатські повноваження через зміну місця проживання.

Також були розглянуті майнові питання, які стосувалися передачі КНП «Кобеляцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» частини нежитлового приміщення в с. Кунівка та надання дозволу РЛП «Нижньоворсклянський» на списання тепловізора, який був безоплатно переданий на потреби Збройних сил України.

Загалом цього дня було прийнято чотири рішення.

У «Різному» депутати підняли питання розблокування проїзду через площу Перемоги, що в м. Кобеляки, для вільного пересування автомобільним транспортом.

63217b8b589a0.jpg 63217b8b63c22.jpg 63217b8bca187.jpg