Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

13.09.2022 12:59

Робота у профільних комісіях

6320549905e76__IMG_3550.jpg

13 вересня Таміла Шевченко провела засідання постійної комісії Кобеляцької міської ради з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін.

Участь у її роботі взяли члени профільної комісії Анатолій Таранушич і Марина Ященко, начальник фінансового відділу Андрій Дацко та представники комунальних підприємств міської ради, питання яких було включено до порядку денного.

У ході роботи комісія рекомендувала внести на розгляд двадцять другої позачергової сесії міської ради восьмого скликання питання: «Про внесення змін до рішення дев’ятнадцятої позачергової сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання від 22.07.2022 № 9 «Про передачу Комунальному некомерційному підприємству «Кобеляцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Кобеляцької міської ради частини нежитлових приміщень в оперативне управління» та «Про надання дозволу регіональному ландшафтному парку «Нижньоворсклянський» на списання з обліку тепловізора Pulsar Helion XP50 безоплатно переданого на потреби Збройних Сил України».

Окрім того, комісією було рекомендовано також включити питання «Про внесення змін до показників бюджету Кобеляцької міської територіальної громади на 2022 рік» з поправками.