Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

02.09.2022 17:03

На Кобеляччині поховали загиблого захисника України

63120c9a9b176__IMG_3454.JPG

Сьогодні, 02 вересня, у Кобеляцькій громаді попрощалися із загиблим воїном Сергієм Григоровичем Герасименком, який боронив нашу Батьківщину від російських загарбників.
Водій мінометного розрахунку загинув 27 серпня 2022 року поблизу населеного пункту Кам’янка на Донеччині, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок.
Сергій Герасименко народився 17 червня 1979 року. З дитинства проживав у селі Придніпрянське. У родині він старший з трьох синів, яких мати виховувала самотужки.
Навчався у Придніпрянській (колишній Радянській) школі. Після закінчення 9-го класу навчався у Кобеляцькому ПТУ, згодом був призваний до лав ЗСУ. Після проходження строкової служби одружився. Останні роки працював і проживав у м. Кам’янське Дніпропетровської області. Завжди був активним у спортивному житті Придніпрянського, підтримував та був гравцем місцевої футбольної команди. 
З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну Сергій пішов обороняти Батьківщину.
Односельці запам’ятають його як відкриту, щиру, з великим серцем та веселою вдачею людиною.
У загиблого захисника залишились матір, дружина, донька та онук. 
Віддати останню шану загиблому захиснику прийшли жителі села, представники влади, військовослужбовці та мешканці громади.  Місцем останнього спочинку героя став його рідний край – Сергія поховали на кладовищі у с. Придніпрянське Кобеляцької міської територіальної громади. 
Схиляємо голови у шані та безмежній подяці перед загиблим героєм. Щирі співчуття рідним і близьким загиблого захисника України. 
 

63120c82d0eb9.jpg 63120c8cdcbf8.jpg 63120c96d976b.jpg