Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

21.08.2022 17:58

16 710 + 300 = 17 010 зібрано на благодійному концерті

6302481f7343a__300073427_3238774659671775_558728040435308592_n.jpg

Саме зараз український народ потребує культурної підтримки, яка передається мовою музики і поезії. Так, щотижня в продовж цього місяця, відділ культури, туризму, молоді та спорту міської ради проводить у населених пунктах громади благодійні концерти під назвою «Разом до Перемоги». 20 серпня відбувся черговий концерт з цього циклу в селі Лучки, під час якого збирали кошти на потреби Збройних Сил України.

Благодійний концерт для українців, воїнів, їхніх батьків, дітей, для української жінки, українського солдата…

Патріотичні пісні про Україну, мир, волю, найщиріше та найсвітліше у світі почуття – кохання протягом двогодинного концерту звучали зі сцени у виконанні працівники культури та аматорів сцени Лучанського та Морозівського сільських клубів, для місцевих мешканців, гостей та внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають у Лучках.

Українська пісня, відома сьогодні всьому світові, є символом вільної і сильної, нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею. Ми впевнені, вже скоро наша пісня зазвучатиме по-новому - пісня України, яка перемогла.

Упродовж концерту вдалося зібрати 16 тисяч 710 грн., що вкотре доводить небайдужість пересічних громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Всі кошти будуть передані Кобеляцької міською радою на потреби наших захисників.

Дякуємо вам всім, хто долучився до заходу: аматорським колективам Морозівського та Лучанського сільських клубів та їх завідуючим Лесі Крупці та Сергію Камінському.

Спонсорам цього концерту: Віктору Шапталі, Володимиру Педині, Ігорю Зимі, Сергію Костяку та Анатолію Гамазі.

Організаторам цього заходу: Вікторії Лопатці (яка була дизайнером та відеооператором), діловоду Світлані Лисенко, Наталії Лопатці, Анастасії Педині, Тетяні Яковенко, Наталії Коваленко.

Жіночкам, які зварили смачний куліш для частування відвідувачів заходу: Тамарі Шапталі та Світлані Перемітець. 

Дякуємо вам всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добру справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила!

Лише разом і лише до нашої Перемоги!

P.S.  Сьогодні житель села, який не зміг побувати на благодійному концерті приніс 300 грн, отже загальна сума зібраних коштів складає 17 010 грн. Ми вами пишаємось!!!