Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

10.08.2022 14:53

13 тисяч гривень зібрали озеряни для військових

62f39c1e705dc__1.jpg

06 серпня в селі Озера відбувся благодійний концерт «Разом до Перемоги», який триває у рамках проведення благодійних концертів, організованих відділом культури, туризму, молоді та спорту за ініціативи Кобеляцької міської ради. Жителі та гості села зібралися, аби долучитися до збору коштів на підтримку наших військових-земляків, які зараз боронять державу від російської агресії.

Художні самодіяльні колективи Кобеляцького центру культури і дозвілля, Озерянського будинку культури, Морозівського сільського клубу та народний аматорський колектив «Берегиня» с. Озера показали чудову концертну програму.

Учасники благодійної ярмарки-виставки Алла Шевченко, Людмила Кузема, Оксана Чорна, Любов Земляна, Леся Грек, Лілія Шкварчук, Олександр Бур’ян та Антоніна Левенець представили свої виготовлені власноруч вироби.

Висловлюємо щире спасибі місцевим фермерам та підприємцям за допомогу в організації даного заходу: Вадиму Шапці, Петру Козарю, Юрію Похилу, Володимиру Куземі, Руслану Земляному, Олександру Фещенку, Олександру Підтикану. Дякуємо за смачний куліш Світлані Гуслистій та Галині Ковач.

Окрема подяка міському голові Олександру Копельцю за чудову ініціативу проведення культурно-патріотичних заходів та начальнику відділу культури, туризму, молоді та спорту міської ради Валентині Пелюхні за організовану концентру програму.

Слова вдячності також висловлюємо діловоду Ларисі Крупі, завідуючій Озерянським будинком культури Нелі Сороці, керівнику танцювального гуртка Наталії Абросімовій, колективу дитячого садочка, Анжелі Луняк, Оксані Фещенко, Марині Літвіновій, Вікторії Циганко та Степану Нікітченку, які безпосередньо займалися організацією даного заходу.

Та найголовніше те, що під час концертної програми вдалося зібрати 12 тис. 05 грн. Наступного ж дня жителька села Озера, яка не змогла відвідати благодійний концерт, додала до зібраної суми ще 1 тис. грн. Отже, озеряни загалом зібрали 13 тис. 05 грн.

Дякуємо за небайдужість і всебічну підтримку наших військових-земляків!

62f39c1b1f6c8.jpg 62f39c1b4bcc2.jpg 62f39c1bd0233.jpg