Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

23.07.2022 06:54

Відбулась сесія міської ради

62db6f31021fa__2.jpg

22 липня, відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої позачергової сесії Кобеляцької міської ради, яке провів секретар міської ради Володимир Жуков.

У роботі сесії взяли участь заступники міського голови, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації, громадськість міста.

Головуючий на засіданні проінформував про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Тамари Гординської, яка написала звернення до сесії міської ради.

Депутати сформували порядок денний пленарного засідання, який налічував 26 питань. Попередньо всі вони були опрацьовані членами профільних постійних комісій та рекомендовані до розгляду на сесії міської ради.

Депутати заслухати інформацію керівника Решетилівської окружної прокуратури за І півріччя 2022 року про стан законності та заходи щодо її зміцнення. За цією інформацією левова частка злочинів складається із злочинів проти власності.

Окрім того, було підтримано проєкт рішення про зменшення податку на нерухоме майно з 1,5% на 0,8%, що значно зменшить податкове навантаження, на платників податків за об'єкти житлової та /або нежитлової нерухомості.

Під час пленарного засідання було схвалено проєкти рішень міської ради, які стосувались затвердження виконання бюджету міської ради за 2021, майнових питань, питань життєдіяльності комунальних установ та інші. Три питання не були прийняті і депутати спрямували їх на довивчення.

У ході роботи з 26 питань було ухвалено 23 рішення.

Протоколи результатів поіменного голосування.

Перелік прийнятих рішень.

62db6f2d430bd.jpg 62db6f2d4d68b.jpg