Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

07.06.2022 16:00

Свято дитинства для наших маленьких гостей міста

629f4c096a793__4.jpg

До Міжнародного дня захисту дітей, яке в Україні та світі відзначають 1 червня, у Кобеляцькому будинку дитячої та юнацької творчості протягом тижня тривали веселі та гамірні розваги.

Колектив та самі ж вихованці створювали справжні дива для дітей-переселенців, які відвідують гуртки при позашкільному закладі.

Впродовж тижня діти співали, танцювали, грали в ігри, смакували кашею та ласощами.

Завершальним етапом розваг для нашої дітвори був суботній концерт, на який завітали представники Кобеляцької міської ради, Полтавської обласної ради та громадської організації «Кілікія».

Гості разом з дітьми та батьками переглянули концертну програму, казку «Вінні Пух і всі-всі-всі!», організовану вихованцями будинку дитячої та юнацької творчості та взяли участь у майстер-класах по виготовлянню оберегів для наших захисників.

Батьки та гості з насолодою споглядали концертну програму, а діти раділи, що виправдали сподівання наставників та рідних, виконуючи концертні номери. Тож, з упевненістю можна сказати, що з таким творчим, перспективним підростаючим поколінням можна сміливо крокувати у майбуття.

Гості, у свою чергу, вручили батькам-переселенцям продуктові набори, дітям –подарунки та солодощі. На згадку – вихованці Кобеляцького БДЮТ подарували патріотичні обереги, зроблені власноруч.

Дитяче свято завершилось. Канікули розпочались. І хотілося б, щоб літні дні були теплими та найголовніше – мирними.

629f4c061dcaf.jpg 629f4c0666ee6.jpg 629f4c06888ef.jpg 629f4c06bca65.jpg