Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

17.05.2022 11:12

2251 продуктовий набір видала Кобеляцька міська рада за один день

6283584c78a9a__b02f1320aa1ac06def54efc8d77a92a8.jpg

З 27 квітня Полтавська ОВА розпочала видавати гуманітарну допомогу громадам. На теренах області громади у середньому видавали по 1 500 продуктових наборів за день. Проаналізувавши роботу гуманітарного штабу Кобеляцької міської ради, який працював 16 травня 2022 року виявилось, що цього дня було видано 2 251 набір, що є рекордним показником по Полтавській області.

Міський голова Олександр Копелець на запитання, яким чином вдалося це зробити, відповів: «Була правильно організована та налагоджена робота команди працівників. Одні відповідали за пропускну систему, другі – за роботу зі списками. Треті – були задіяні безпосередньо на видачі продуктових наборів (чоловіча частина). Вага одного пакунку складала понад 10 кг. Загалом, на видачі продуктових наборів було задіяно близько 60 осіб у двох змінах.

Толерантно та дисципліновано також вели себе внутрішньо переміщені особи, які терпляче чекали своєї черги, за винятком десятка людей, які намагалися внести певний безлад у роботу штабу. Та, врешті-решт, вони були вдячні за швидку роботу працівників та за отриману допомогу.

Дякую усім внутрішньо переміщеним особам за розуміння, а працівникам – за злагоджену та відповідальну роботу по видачі продуктових наборів.

До кінця цього тижня буде відомо про отримання решти гуманітарної допомоги, яка буде видана внутрішньо переміщеним особам, які не отримали її цього разу. Про дату, час та місце видачі наступної партії продуктових наборів міська рада обов’язково повідомить» – завершив Олександр Копелець.