Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

27.04.2022 16:45

Місячник благоустрою продовжується

62691ec0e6302__2.jpg

Навіть під час воєнного стану ми повинні дбати про чистоту довкілля. Проведення весняного місячника чистоти та благоустрою, який проводиться міською радою є доброю традицією, яка показує активну життєву позицію і прагнення жителів громади навести лад у своїх населених пунктах.

Напередодні Великодня у місті Кобеляки було проведено прибирання центральної вулиці, парків ім. Богдана Хмельницького, «Центральний» та «Перемоги». Цього ж дня також було висаджено квіти на квітниках парку ім.Б. Хмельницького.

Сьогодні, 27 квітня, Кобеляцькою міською радою, було організовано прибирання двох місцевих парків, у яких полюбляють відпочивати містяни – «Центральний» та ім. Богдана Хмельницького.

На весняній толоці були задіяні працівники відділів міської ради, підприємств, установ та організацій. Відрадно, що до толоки також долучилися гості нашого міста – внутрішньо переміщені особи. Всі учасники весняного прибирання впорядковували квітники у парках.

Роботи по благоустрою населених пунктів продовжуватимуться і надалі. Закликаємо усіх жителів та гостей долучатися до прибирання.

62691ebadb298.jpg 62691ebb07958.jpg 62691ebba0b76.jpg