Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

27.04.2022 11:36

Обговорено питання життєдіяльності громади в умовах воєнного стану

6268d6738ffc8__IMG_1610.JPG

25 квітня міський голова Олександр Копелець провів традиційну робочу зустріч зі старостами та діловодами міської ради. У нараді взяли участь заступники міського голови, керівники структурних підрозділів та апарату Виконавчого комітету міської ради.

Під час наради Олександр Копелець розповів про поточну ситуацію та зазначив, що на території громади постійно здійснюється охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури, загонами територіальної оборони та загонами самооборони проводиться патрулювання усіх населених пунктів. Міська рада докладає чимало зусиль задля підтримки внутрішньо переміщених осіб, які зараз перебувають на території громади.

У ході роботи були обговорені питання реєстрації, видачі довідок та оформлення документів на отримання допомоги від держави внутрішньо переміщеним особам.

Також розглядалося питання проведення благоустрою сільських населених пунктів напередодні поминальних днів. Олександр Копелець наголосив на необхідності наведення порядку на цвинтарях, біля пам’ятників загиблим солдатам у роки Другої світової війни, на алеях, у скверах та на прилеглих до установ територіях.

Міським головою було наголошено на укладанні договорів оренди за користування земельними ділянками та сплати орендної плати сільськогосподарськими, фермерськими господарства та одноосібниками.

Окрім того, також були обговорені нагальні питання життєдіяльності громади в умовах воєнного стану.

6268d66ec2a25.jpg