Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

05.04.2022 14:53

Допомога кобелячан Збройним Силам України

624c03a20bd59__1.jpg

На днях волонтери Кобеляччини повернулися з чергової поїздки, яку здійснили у зону бойових дій Запорізької області. Тримаючи зв’язок з хлопцями, які стоять на передовій, дізналися, що саме їм необхідно і, за підтримки Кобеляцької міської ради, відправилися до них.

Чимало небайдужих людей нашої громади долучилося до збору необхідних харчів та предметів першої необхідності. Значну частину вантажу з продуктів харчування складала домашня консервація зі смаколиками, які передали нашим захисникам місцеві жителі. Невтомні канавські господині напекли 1000 хлібобулочних виробів. Волонтери передали бійцям рації, скотчі, ножі, маскувальні сітки та прапори України, які військові встановлюють у відвойованих у загарбників населених пунктах.

Волонтери мали можливість зустрітися з нашим земляками з сіл Іванівка, Красне, Бутенки, Бережнівка та міста Кобеляки.

Доєдналася до наших волонтерів і Козельщинська громада, яка також передала допомогу своїм землякам.

Велика вдячність всім небайдужим, хто доклав своїх зусиль для здійснення поїздки. Дякуємо жінкам, хто з любов'ю готував смаколики, жителям громади, які приносять власні продукти харчування (овочі, фрукти, ягідну та овочеву закрутку та ін), волонтерам, які, ризикуючи життям, відвезли таку необхідну допомогу нашим захисникам.

Щиро бажаємо всім українським воїнам витримки, мужності, незламного бойового духу. Ми за вас молимось, хай оберігає вас Господь! Ми вас чекаємо живими та з Перемогою!

624c03412b76c.jpg