Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

04.04.2022 17:18

Надання соціальних послуг у Кобеляцькій громаді

624ad3f2307e3__1.jpg

Центр надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради у воєнний час працює у звичайному режимі. Громадяни похилого віку, особи з інвалідністю та внутрішньо переміщені особи отримують соціальні послуги працівників Центру. Всі отримувачі соціальних послуг, які надаються структурними підрозділами Центру не залишені без уваги та забезпечені всім найнеобхіднішим.

Соціальні робітники постійно моніторять індивідуальні потреби підопічних.

Дуже важливо, щоб люди похилого віку відчували підтримку та турботу в такий складний час. Працівники центру надають соціальні послуги відповідно до затвердженого графіка відвідувань, приходять до підопічних за місцем проживання: доставляють продукти харчування, ліки та все необхідне. Вони щодня цікавляться потребами літніх людей та вживають заходи, щоб їх вирішити. У разі нагальної потреби підопічні можуть безпосередньо зателефонувати до свого соціального робітника та отримати відповідну допомогу.

Окрім того, у березні працівники Центру були задіяні у формуванні продуктових наборів, які надає Кобеляцька міська рада. Роздано адресної допомоги: продуктові набори (крупи, цукор, борошно, олія) – 750 жителям м. Кобеляки.

Всього під опікою Центру перебуває 2551 особа похилого віку та особи з інвалідністю, які потребують надання соціальних послуг.

Кобелячани та внутрішньо переміщені особи похилого віку або особи з інвалідністю, які залишились без піклування рідних, можуть зателефонувати до Центру задля отримання допомоги, засобів реабілітації та соціальних послуг.

Для отримання соціальної послуги – догляду вдома необхідно подати заяву про надання соціальних послуг до сектору соціального захисту населення чи Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради.

Для отримання більш детальної інформації можна безпосередньо звернутися до Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради за номером:(05343)3-30-82.