Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

04.04.2022 17:04

Шановні жителі Кобеляцької громади, наші гості!

624ad089bd694__Звернення.JPG

Понад місяць триває війна народу України з російськими окупантами. Станом на 4 квітня 2022 року ситуація на території Кобеляцької міської ради залишається стабільною.

Об’єкти критичної інфраструктури працюють у штатному режимі. Патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури здійснювалися у визначеному порядку. Комунальні служби працюють у штатному режимі.

За інформацією голови Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, 2 квітня російські війська обстріляли три міста Полтавщини – Полтаву, Кременчук та Миргород. Для цього використовували авіацію та ракети. Через напад сталися пожежі та зруйнована інфраструктура.

Укотре наголошую та прошу жителів громади не наражатися на небезпеку під час повітряної тривоги, обов’язково ховатися в укриттях, у вечірній час дотримуватися режиму світломаскування. Контролюйте місце перебування дітей! Наголошую, що воєнний стан – не час для прогулянок.

Для внутрішньо переміщених осіб надаються речі першої необхідності, продукти харчування, готуються безкоштовні гарячі обіди. Станом на 4 квітня на території громади зареєстровано близько 1800 чоловік.

Аграрії Кобеляцької громади вже розпочали посівну кампанію. Сіють ячмінь, горох, овес. Ми повинні забезпечити продовольчу безпеку нашій державі, адже не всі її області можуть займатися посівною кампанією.

Важко концентруватися на чомусь, окрім новин і переживань за рідних, друзів і тих, хто сміливо бореться на фронті. Все це надзвичайно виснажує нас, але ж тільки цього і чекає ворог. Ми сильні! Ми свято віримо у Перемогу

Слава Україні!

Міський голова, голова Ради оборони                                                        О.Копелець