Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

01.04.2022 17:26

Смачний кобеляцький хліб для харків'ян

6246e15122a8b__хліб-машина.jpg

Вже вкотре Кобеляцька міська рада відправляє гуманітарні вантажі туди, де тривають інтенсивні бойові дії. Надання адресної підтримки та допомоги здійснюється містам, жителі та захисники яких найбільше цього потребують.

31 березня з Кобеляк до Харкова була відправлена партія хліба (500 штук) для безкоштовної передачі містянам, дітям-сиротам та перинатальному центру. З ініціативою відвезти хліб власним автомобілем до міського голови Олександра Копельця звернувся житель м.Харкова Василь Карамушка, який тимчасово проживає зі своєю сім’єю у нашій громаді.

Понад місяць російська армія продовжує знищувати Харків. Жителям цього міста не вистачає продуктів харчування, предметів особистої гігієни та одягу.

Тож міська рада вирішила допомогти місцевим жителям, які не в змозі покинути місто. На прохання Олександра Копельця ПП Карнаух Д.М. погодився пекти соціальний хліб.

Перша партія смачного кобеляцького хліба була адресована жителям Харкова та лікарні для новонароджених. Її отримала та здійснить фасування громадська організація «Спілка Ініціативних Рухів» (Ірина Денисова). Представники даної громадської організації займаються наданням допомоги малозахищеним верствам населення, пенсіонерам, пологовим будинкам, перинатальним центрам, Збройним Силам України, шпиталям і ін.

Голова ГО «Спілка Ініціативних Рухів» пані Ірина подякувала міському голові Олександру Копельцю за надану допомогу, а Василю Карамушці – за те, що він ризикуючи життям, під обстрілами, передав гуманітарну допомогу жителям Харкова.

Дякуємо нашим фермерам, завдяки яким ми маємо борошно, та працівницям ПП Карнаух Д.М. за смачний хліб.

Кобеляцька міська рада планує і надалі передавати хліб та харчові продукти для мешканців м. Харків.

ПОДЯКА

6246e11999433.jpg 6246e11dd50c0.jpg