Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.03.2022 16:49

Гуманітарна підтримка військовим-землякам

624434e5d4fbe__2.jpg

Днями до одного з регіонів України, де наразі виконують свій військовий обов’язок – беруть участь в активних бойових діях наші земляки, прибула чергова партія гуманітарної допомоги від Кобеляцької громади.

Допомога була організована Кобеляцькою міською радою спільно з волонтерською організацією «Янголи добра». До її збору також долучились мешканці громади.

Для потреб наших військових, які захищають Україну від російського ворога, міською радою відправлено харчові продукти (картоплю, цибулю, часник, цукор, олію, сало, макаронні вироби, каву, чай, цигарки, цукерки). Окрім того, наші захисники отримали 2 рації, розвантажувальні жилети, бензопили, лампи паяльні, казани, чайники тощо.

Жіноча частина сіл Дашківка та Канави приготували хлібобулочні вироби для військових, аби передати часточку свого тепла та підтримки нашим хлопцям. Інша частина жителів громади приготувала м’ясні та рибні консерви.

Кобеляцька міська рада висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до збору допомоги нашим захисникам. Адже там, на передовій, військовим дуже важко без нашої з вами підтримки та уваги.

Такі добрі справи вкотре підтверджують, що кобелячани готові робити все необхідне, аби допомагати Збройним Силам України боронити рідну землю та повернутися додому з Перемогою.

Наразі, нагальною проблемою для наших захисників є відсутність: тепловізорів, біноклів, радіопередавачів.

Допоможімо нашим захисникам у придбанні вказаного обладнання.

624434d97d628.jpg