Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

26.03.2022 11:50

Місто-побратим Зінген надало гуманітарну допомогу кобелячанам

Як уже повідомлялося на офіційному сайті Кобеляцької міської ради та на сторінках інформаційного бюлетеня «Наша громада» німецькі друзі відгукнулися на прохання міського голови Олександра Копельця надати жителям Кобеляцької територіальної громади гуманітарну допомогу.

24 березня місто Кобеляки отримало від мешканців міста Зінгена 21 піддон та декілька ящиків гуманітарного вантажу, а це понад 10 тонн.

Вантаж складався з вогнегасників, дихальних масок, тепловізорів, ліків, інвалідних візочків, ходунків для дорослих, милиць та багато інших речей.

«Від імені всієї Кобеляцької громади та від себе особисто висловлюю щиру подяку обер-бургомістру Бернду Хойслеру, Кармен Шайде та всім жителям міста-побратима Зінген за таку важливу підтримку та солідарність з Україною у цей нелегкий для нашої держави час!» – йдеться в листі, адресованому меру Зінгена, – Ми завжди високо цінували й продовжуємо цінувати нашу дружбу. Особливо вона пізнається в тяжкі часи.

Ми отримали вашу гуманітарну допомогу, це велика підтримка для кобеляцької громади та наших військових. У такі вкрай важкі часи ми тримаємося та об’єднуємося пліч-о-пліч! Лише в єдності наша сила! Щиро дякую Вам, побратими! Ми переможемо, бо ми на своїй землі! Скоро обов’язково зустрінемось в мирній, щасливій Україні» - завершив свій лист Олександр Копелець.

Окрім того, міський голова запевнив, що розподілом гуманітарного вантажу буде займатися комісія, до складу якої входять працівники міської ради, депутати, керівники лікувальних закладів, пожежної частини, соціального захисту та громадськість. Весь вантаж буде розділено для жителів Кобеляцької міської та Білицької селищної громад про, що ми будемо обов’язково повідомляти жителів.

623ec5f4efc8b.jpg 623ec5f51fa6a.jpg 623ec5f5c5138.jpg 623ec5f5cbf55.jpg