Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

12.03.2022 10:46

Коротко про ситуацію в Кобеляцькій громаді

622c5defbdfb4__Звернення.JPG

Станом на ранок 12 березня ситуація в нашій громаді контрольована. Міська рада працює у посиленому режимі. Усі служби, організації, які забезпечують поточну життєдіяльність громади, також працюють.

Здійснюється цілодобове патрулювання населених пунктів.

Продовжуємо приймати переселенців. На сьогодні в громаді зареєстровано понад 800 осіб, з них – 162 діти. Окрім того, перелічена категорія людей має можливість кожного дня безкоштовно скошувати гарячі обіди. Працює пункт видачі речей для біженців. Міська рада також  продовжує забезпечувати продуктами харчування два загони територіальної оборони. Формується резерв продуктів харчування.

З понеділка, 14 березня, відновлюється дистанційне навчання для школярів 1-11 класів.

Ми всі разом переживаємо нелегкі часи, тому прошу всіх згуртуватись, бути сильними, мужніми. Не реагуйте на провокативні дописи у соціальних мережах.

Вкотре наголошуємо про необхідність перебування населення вдома, за винятком громадян, зайнятих на об’єктах інфраструктури. Обов’язково контролюйте місцеперебування дітей! Воєнний стан – не час для прогулянок.

Окрім того, закликаю усіх жителів громади у обов’язковому порядку негайно ховатися у укриття під час повітряної тривоги.

Закликаю бути обачними, зберігати спокій, довіряти офіційним джерелам інформації. Разом ми сильні!!!

 

Міський голова,

голова ради оборони                                                   Олександр Копелець