Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

08.03.2022 10:16

Шановна громадо!

62271123ee719__Звернення.JPG

Перш за все, бажаю усім жителям здоров’я, витримки і розуміння того, що зараз відбувається навколо нас.

Уклінно дякую усім добровольцям з міста та навколишніх сіл, які будували укріплення, зносили продукти харчування й речі для біженців та загону  територіальної оборони.

Дякую тим жителям, які готують смачні обіди для загону тероборони та біженців, формують гуманітарний вантаж бійцям на передову та мирним жителям міста Харкова.

Та попри всі труднощі, хочу привітати наших жінок зі святом весни, любові та кохання – 8 Березня!

Бажаю нашим любим жінкам здоров’я, мудрості, любові, терпіння і  найголовніше – МИРУ.

Як голова ради оборони, як голова Кобеляцької громади, доповідаю, що ситуація у нашій громаді спокійна та контрольована.

Ми працюємо у посиленому режимі цілодобово. Жителі громади забезпечені водою та електроенергією. Медичні заклади громади працюють у штатному режимі.

Місто Кобеляки захищене з усіх боків, у кожному селі створені загони самооборони з місцевих мисливців і добровольців. На території громади працюють дев’ять добровольчих патрулів, які перевіряють роботу самооборони і звітують черговим у міській раді. По місту постійно курсують чотири екіпажі самооборони та 2 – поліції.

Міська рада збирає та надає гуманітарну допомогу нашим військовим, переселенцям,  жителям громади, які опинилися у складних життєвих обставинах.

У громаді сформовано матеріальний резерв продуктів харчування та паливно-мастильних матеріалів.

Приймаємо людей, що масово евакуюються з різних регіонів. На території громади вже розселено близько 500 переселенців, з них – 88 діти. Вони забезпечуються всім необхідним.

На завершення хочу сказати, що війна обов’язково закінчиться. Але у воєнний час ми повинні залишатися людьми, бути толерантними, стримувати свій гнів і роздратування,  підтримувати один одного та зберігати спокій.

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Міський голова, голова ради оборони                                  Олександр Копелець