Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

22.02.2022 09:11

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

6214ca6a1519c__Слайд1.JPG

Я, Рафальський Василь Олександрович, обраний депутатом Кобеляцької міської ради VIII скликання.

Відповідно ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про проведену мною депутатську діяльність за звітній період.

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", "Про звернення громадян", Регламентом роботи Кобеляцької міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутата міської ради. Підтримую політику партії "Слуга Народу".

Впродовж звітного періоду постійно підтримував зв’язок із виборцями виборчого округу. Роботу з людьми веду дотримуючись принципів відкритості й доступності. Мною проведено більше двох десятків зустрічей з виборцями. У своїй роботі керуюсь принципами людяності, взаємоповаги та чесності.

Як депутат ради беру активну участь у пленарних засіданнях та засіданнях профільних постійних комісій. Є заступником голови постійної комісії з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку. Засідання вказаної комісії та сесії ради відвідую постійно.

Я і надалі буду вивчати потреби громадян свого округу, намагатимусь сприяти вирішенню їх проблем. Сподіваюсь, що очікувані політичні та економічні зміни в державі приведуть до покращення життя мешканців Кобеляцької міської територіальної громади.