Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

21.02.2022 16:09

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

62139cd98fbc4__Слайд1.JPG

Я, Ясинська Ніна Анатоліївна, обрана депутатом Кобеляцької міської ради восьмого скликання від політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Система місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад – це робота цілої команди. Лише тоді, коли всі працюють злагоджено можна чогось досягти та змінити життя на краще.

Так як я є депутатом п’ятьох скликань, то знаю усі проблеми нашої громади серед яких: ремонт доріг місцевого значення, підвіз учнів, автобусне сполучення та інші.

Значно покращило автобусне сполучення, те, що за сприяння міського голови Олександра Копельця на території громади діє два соціальних автобуси, які безкоштовно возять жителів громади.

У минулому році здійснено капітальні та поточні ремонти доріг місцевого значення у різних напрямках громади.

Окрім того, здійснюється ямковий ремонт не лише у місті Кобеляки, а й у сільських населених пунктах.

Важливу роль у вирішенні проблемних питань відіграють самі мешканці громади. Так, за 2021 рік до мене звернулося 35 громадян. Серед піднятих питань були: нарахування субсидій, матеріальних допомог, оформлення земельних ділянок, отримання медичної допомоги.

За підтримки депутатського корпусу направлено 4 звернення до Президента України та уряду щодо тарифів на комунальні послуги та інші.

Упродовж усього року не пропускала жодного пленарного засідання, на яких обговорювалися та приймалися важливі питання для жителів нашої громади.

Брала активну участь у роботі комісії з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку, членом якої я є.

Завдяки взаєморозумінню та співпраці усього депутатського корпусу ми збудуємо краще майбутнє нашої громади.