Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

18.02.2022 15:51

Відбулося засідання профільної комісії міської ради

620fa4584ab71__IMG_0907.JPG

18 лютого під головуванням Василя Рафальського відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку.

У засіданні взяли участь міський голова Олександр Копелець, його заступники, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та депутати міської ради: Андрій Мельник, Василь Фещенко, Віктор Фесюра, Володимир Гречаний та Алла Ялова.

Цього дня планувалося проведення спільного засідання всіх постійних комісій, але через невідомі причини частина депутатів не виявила бажання взяти участь у їх роботі та розглянути важливі питання життєдіяльності Кобеляцької міської територіальної громади.

Хоч як би там не було, легітимним було засідання аграрної комісії. Із семи членів спискового складу присутніх було – чотири. Члени профільної постійної комісії розглянули ряд питань, які стосувалися надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою, розроблення технічних документацій, погодили створення громадських пасовищ за межами сіл Шенгури, Придніпрянське, Ревущене.

У ході засідання також були розглянуті заяви ПД «Кременчуцьке лісове господарство» про надання дозволів на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у постійне користування земельних ділянок.

Окрім того, були опрацьовані питання затвердження двох детальних планів на території громади, надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво багатоквартирного житлового будинку та ряд інших.

Загалом члени профільної постійної комісії опрацювали понад двадцять питань.

За результатами голосування всі розглянуті проєкти рішень рекомендовано внести до порядку денного вісімнадцятої сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання.