Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

17.02.2022 11:45

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

620e191d1ca78__Слайд1.JPG

Я, Кіптілий Василь Анатолійович, обраний депутатом Кобеляцької міської ради VIII скликання.

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", "Про звернення громадян", Регламентом роботи Кобеляцької міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутата міської ради. Підтримую політику партії "Слуга Народу".

Є членом постійної комісії з питань містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва.

Постійно відвідую засідання профільної постійної комісії членом якої я є та сесії міської ради.

За потреби, беру участь у нарадах, що проводяться у Кобеляцькій міській раді, вношу пропозиції щодо вирішення нагальних потреб мешканців міста. На постійній основі працюю у Кобеляцькій міській раді на посаді головного спеціаліста з питань взаємодії з правоохоронними органами та громадськістю.

Моя діяльність, як депутата Кобеляцької міської ради, насамперед спрямована на захист інтересів членів громади нашого міста, виконання їх доручень у межах депутатських повноважень. Всебічно підтримую ініціативи розвитку спорту на території громади та преміювання перспективних спортсменів Кобеляцької міської територіальної громади.

Постійно спілкуюся з виборцями, кожного дня проводжу прийом громадян.

За головне вважаю спершу вивчити причину виникнення скарг і лише тоді вношу свої пропозиції до відповідних структурних підрозділів щодо їх усунення.

Основними проханнями, з якими зверталися мешканці та, які вдалося реалізувати: поліпшення благоустрою на дитячих майданчиках, ремонт дорожнього покриття та освітлення вулиць, благоустрою прибудинкових територій.

Найбільшою цінністю нашої держави є її люди. Тож моїм головним завданням, як депутата, є вирішення щоденних життєвих проблем громадян.