Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

17.02.2022 11:23

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

620e1406b398c__Слайд1.JPG

Звіт депутата Кобеляцької міської ради Ященко Марини Ігорівни за 2021рік

Я, Ященко Марина Ігорівна, обрана депутатом Кобеляцької міської ради VIII скликання.

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", "Про звернення громадян", Регламентом роботи Кобеляцької міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутата міської ради. Підтримую політику партії "Слуга Народу".

Є членом постійної комісії міської ради з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін. Як депутат ради беру активну участь у пленарних засіданнях та засіданнях профільних постійних комісій.

Засідання вказаної комісії та сесії ради відвідую постійно. Брала участь у розробленні проекту бюджету Кобеляцької міської територіальної громади на 2021 рік.

Окрім того, долучалась до розроблення проєктів рішень, які стосувались затвердження місцевих податків та зборів, програми соціально-економічного розвитку, внесення змін до показників бюджету Кобеляцької міської територіальної громади та інші важливі питання життєдіяльності громади.

Мною, за 2021 рік було складено 21 акт обстеження житлових умов. Постійно відбувалися індивідуальні зустрічі та консультації з жителями за їх потреби, на вулицях округу.

Слід відзначити вирішені проблемні питання міста – ремонти доріг, будинків та стан благоустрою міста.

Обіцяю, що і надалі продовжуватиму активно працювати на благо своїх виборців та вирішуватиму їх нагальні питання.