Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

15.02.2022 14:05

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

620badf5f0139__Слайд1.JPG

Звіт про роботу депутата Кобеляцької міської ради Vlll скликання Гречаного Володимира Анатолійовича за період з листопада 2020 року по грудень 2021 року.

Я, Гречаний Володимир Анатолійович, обраний депутатом Кобеляцької міської ради восьмого скликання від політичної партії «Наш край».

Свої депутатські повноваження здійснюю у відповідності до вимог, передбачених Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Кобеляцької міської ради восьмого скликання.

Упродовж усього року не пропускав жодного засідання пленарних засідань, на яких приймав активну участь в обговоренні питань, які виносилися на їх розгляд, підтримував усі проєкти, ініціативи, необхідні та корисні для нашої громади.

Поруч із вирішенням загальноміських питань, піднімав проблемні питання, що стосуються розвитку виборчого округу. Серед іншого - підготував і подав відповідні депутатські звернення міському голові щодо ремонту вулиць, встановлення дитячих ігрових майданчиків, лавочок, освітлення та ремонту прибудинкових територій.

Брав активну участь у роботі комісії мандатної та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського правопорядку, законності та запобігання корупції, членом якої я є.

Організовував та проводив прийом громадян, зустрічі з виборцями. Під час прийомів розглядалися різні питання. В основному це надання матеріальної допомоги для придбання ліків, проведення операцій та поліпшення житлових умов.

Брав участь у вирішенні питань, пов’язаних з житлово- комунальним господарством: проведення ремонту дорожнього покриття доріг та тротуарів, благоустрою території, прибирання повалених дерев та обрізки багатолітніх дерев, встановлення дитячих майданчиків та лавок.

При моїй особистій участі виконані роботи по встановленню Хреста біля пам’ятного знаку Жертвам війни в урочищі Піски.

Брав активну участь у проведенні культурно-масових заходів нашої громади – проведенні днів села, Дня міста та Свята Млина.

Дякую міському голові Олександру Копельцю, депутатам Кобеляцької міської ради та членам виконавчого комітету за конструктивну позицію у прийнятті важливих рішень. Постійна співпраця з колегами та виборцями, наша злагоджена робота дали хороший результат для людей, для міста, для громади.

Маю намір продовжувати вирішення нагальних проблем на моєму окрузі та сподіваюся на подальшу співпрацю з громадою.