Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

15.02.2022 14:00

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

620b962d54fe9__Копелець.JPG

Звіт про роботу депутата Кобеляцької міської ради Vlll скликання Копелець Олександр Олександрович за період з листопада 2020 по грудень 2021 року

Я, Копелець Олександр Олександрович, був обраний депутатом Кобеляцької міської ради VIII скликання від територіальної організації політичної партії «Наш край».

Відповідно ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про проведену мною депутатську діяльність за звітній період.

Свої депутатські повноваження здійснюю у відповідності до вимог, передбачених Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Кобеляцької міської ради восьмого скликання.

За період виконання депутатських повноважень мною проведена наступна робота:

  • взяв участь у 16 із 16 пленарних засіданнях Кобеляцької міської ради;
  • як член постійної комісії міської ради з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку брав активну участь у всіх засіданнях комісії, опрацьовував зауваження, готував пропозиції та брав активну участь у обговоренні питань, які виносились на розгляд пленарних засідань сесій;
  • організовував та проводив грейдерування населених пунктів громади;
  • здійснював розчищення снігу у зимовий період;
  • надавав подарункові набори пенсіонерам до Дня людей похилого віку;
  • отримував, розглядав та реагував на звернення мешканців громади тощо.

На постійній основі брав участь у обговоренні та вирішенні нагальних проблем громади. При ухваленні рішень як на засіданнях постійної комісії, так і на пленарних засіданнях міської ради, завжди враховував думку мешканців громади.

За сприяння народного депутата України Олега Кулініча, Кобеляцького міського голови Олександра Копельця було реалізовано проєкт по будівництву нового водогону та капітальному ремонту артезіанської свердловини в селі Василівка.