Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

15.02.2022 13:32

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

620b8fdc780b1__Фесюра.JPG

Звіт про роботу депутата Кобеляцької міської ради Vlll скликання Фесюри Віктора Олександровича за звітний період з листопада 2020 року по грудень 2021 року.

Я, Фесюра Віктор Олександрович, був обраний депутатом Кобеляцької міської ради VIII скликання у жовтні 2020 року від територіальної організації політичної партії «Наш край».

Свої депутатські повноваження здійснюю у відповідності до вимог, передбачених Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Кобеляцької міської ради восьмого скликання.

Протягом звітного періоду:

  • брав участь у всіх пленарних засіданнях сесій Кобеляцької міської ради та засіданнях постійної комісії з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін, членом якої я є;
  • опрацьовував проєкти рішень, вносив зауваження та пропозиції до них, брав активну участь у обговоренні питань, які виносились на розгляд пленарних засідань сесій;
  • організовував та проводив прийом громадян, зустрічі з виборцями щодо оформлення матеріальних допомог на лікування та при оформленні субсидій.

Активно сприяю вирішенню проблемних питань своїх виборців. Протягом звітного періоду проведено значний обсяг робіт по облаштуванню населених пунктів громади, наданню матеріальної допомоги та поліпшенню умов проживання наших мешканців.

За моїми депутатськими зверненнями на прохання мешканців були виконані роботи по благоустрою міста Кобеляки, а саме:

- здійснено видалення аварійних, сухостійних дерев на території міста;

- утриманню дитячих майданчиків у належному та безпечному стані для дітей;

- проведено роботи по обрізці аварійних дерев, що загрожували безпеці людей та житлових споруд;

- здійснено встановлення ліхтарів вуличного освітлення по вулицях Бабенковій, Раїси Кириченко, Григорія Китастого;

- проведено щебенування вулиць Бабенкова, Григорія Китастого;

- ремонт водомережі по вул.Шевченка (частково).

Брав участь у реалізації проєктів по:

  • реконструкції парку імені Богдана Хмельницького;
  • впорядкуванню місцевого кладовища у м.Кобеляки.

Брав активну участь у проведенні культурно-масових заходів нашої громади – проведенні днів села, Дня міста, Дня захисту дітей та Свята Млина.

Постійно беру участь у обговоренні та вирішенні нагальних проблем громади. При ухваленні рішень як на засіданнях постійної комісії, так і на пленарних засіданнях міської ради, завжди враховував думку мешканців громади.

Запевняю, що у своїй роботі завжди керуюся принципами людяності, законності, взаємоповаги та чесності. Маю намір продовжувати вирішення нагальних проблем виборців свого виборчого округу та сподіваюся на подальшу співпрацю з громадою.