Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

15.02.2022 12:50

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

620b85a69783b__Голтвянський.JPG

Звіт про роботу депутата Кобеляцької міської ради Vlll скликання Голтвянського Павла Сергійовича за період з листопада 2020 року по грудень 2021 року.

Я, Голтвянський Павло Сергійович, обраний депутатом Кобеляцької міської ради восьмого скликання від політичної партії «ДОВІРА», член фракції Полтавської обласної організації політичної партії «ДОВІРА».

Відповідно ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про проведену мною депутатську діяльність за звітній період.

Свої депутатські повноваження здійснюю у відповідності до вимог, передбачених Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Кобеляцької міської ради восьмого скликання.

За період виконання депутатських повноважень мною проведена наступна робота:

  • взяв участь у 16 із 16 пленарних засіданнях Кобеляцької міської ради;
  • як член постійної комісії Кобеляцької міської ради з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку брав активну участь у всіх засіданнях комісії, опрацьовував зауваження, готував проєкти рішень, вносив пропозиції та обговорював питання, які виносились на розгляд пленарних засідань сесій;
  • брав участь у підготовці проєктів землеустрою на земельні ділянки учасникам АТО;
  • організовував та проводив прийом громадян, зустрічі з виборцями мікрорайону «Броварки» міста Кобеляки;

На прохання мешканців були виконані роботи по:

  • ямковому ремонту вул. Батиря;
  • ремонту водомережі мікрорайону «Заворскло»;
  • встановленню лавочок;
  • надавав допомогу виборцям під час оформлення матеріальних допомог на лікування та субсидій тощо.

На постійній основі брав участь у обговоренні та вирішенні нагальних проблем громади. При ухваленні рішень як на засіданнях постійної комісії, так і на пленарних засіданнях міської ради, завжди враховував думку мешканців громади.

У складі робочої комісії здійснював попередні заміри доріг місцевого значення, вулиць та тротуарів, які потребували ямкового чи капітальних ремонтів.