Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

15.02.2022 11:26

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

620b722956c2c__Татарко.JPG

Звіт про роботу депутата Кобеляцької міської ради Vlll скликання Татарко Ольги Олександрівни за період з листопада 2020 року по грудень 2021 року.

Я, Татарко Ольга Олександрівна, обрана депутатом Кобеляцької міської ради восьмого скликання від політичної партії «ДОВІРА», член фракції Полтавської обласної організації політичної партії «ДОВІРА».

Відповідно ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про проведену мною депутатську діяльність за звітній період.

Свої депутатські повноваження здійснюю у відповідності до вимог, передбачених Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Кобеляцької міської ради восьмого скликання.

За період виконання депутатських повноважень мною проведена наступна робота:

  • була присутня на всіх пленарних засіданнях сесій Кобеляцької міської ради та засіданні комісії з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку, членом якої я є;
  • опрацьовувала проєкти рішень, вносила зауваження та пропозиції до них, брала активну участь у обговоренні питань, які виносились на розгляд пленарних засідань сесій;
  • організовувала та проводила прийом громадян, зустрічі з виборцями щодо оформлення матеріальних допомог на лікування та при оформленні субсидій.
  • займалася благоустроєм (грейдування) вулиць: Подільська, Чкалова та М.Іващенка.

Брала участь у реалізації проєктів по:

  • реконструкції парку імені Богдана Хмельницького;
  • впорядкуванню місцевого кладовища у м. Кобеляки.

Брала активну участь у проведенні культурно-масових заходів нашої громади – проведенні днів села, дня міста, Дня захисту дітей та свята Млина.

Постійно беру участь у обговоренні та вирішенні нагальних проблем громади. При ухваленні рішень як на засіданнях постійної комісії, так і на пленарних засіданнях міської ради, завжди враховую думку мешканців громади.

Запевняю, що у своїй роботі завжди керуюся принципами людяності, законності, взаємоповаги та чесності.