Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

15.02.2022 10:55

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

620b6c8132ad5__Фещенко.JPG

Звіт про роботу депутата Кобеляцької міської ради Vlll скликання Фещенка Василя Васильовича за звітний період з листопада 2020 року по грудень 2021 року

Я, Фещенко Василь Васильович, обраний депутатом Кобеляцької міської ради восьмого скликання від політичної партії «ДОВІРА», член фракції Полтавської обласної організації політичної партії «ДОВІРА».

Відповідно ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про проведену мною депутатську діяльність за звітній період.

Свої депутатські повноваження здійснюю у відповідності до вимог, передбачених Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Кобеляцької міської ради восьмого скликання.

За період виконання депутатських повноважень мною проведена наступна робота:

  • взяв участь у 16 із 16 пленарних засіданнях Кобеляцької міської ради;
  • як голова постійної комісії Кобеляцької міської ради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського правопорядку, законності та запобігання корупції, брав активну участь у всіх засіданнях комісії, опрацьовував зауваження, готував пропозиції та брав активну участь у обговоренні питань, які виносились на розгляд пленарних засідань сесій;
  • організовував та проводив прийом громадян, зустрічі з виборцями мікрорайонів міста: «Зарічка», «Ведмедівка», «Гатище», «Поділ»;
  • отримував, розглядав та реагував на звернення мешканців громади тощо.

На постійній основі брав участь у обговоренні та вирішенні нагальних проблем громади. При ухваленні рішень як на засіданнях постійної комісії, так і на пленарних засіданнях міської ради, завжди враховував думку мешканців громади.

У складі робочої комісії здійснював попередні заміри доріг місцевого значення, вулиць та тротуарів, які потребували ямкового чи капітальних ремонтів; здійснював огляд законності спилювання зелених насаджень.

Брав участь у реалізації проєктів по:

  • реконструкції парку імені Богдана Хмельницького;
  • відновленню вуличного освітлення;
  •  встановленню дитячого майданчика;
  • впорядкуванню місцевого кладовища у мікрорайоні «Ведмедівка».

Брав активну участь у проведенні культурно-масових заходів нашої громади – проведенні днів села, дня міста та свята Млина.

За сприяння народного депутата України Олега Кулініча, Кобеляцького міського голови Олександра Копельця було реалізовано проєкт по будівництву нового водогону та капітальному ремонту артезіанської свердловини в селі Василівка.

Впевнений, спільними зусиллями більшість проблемних питань нашої громади будуть вирішені!