Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

15.02.2022 08:33

Звіт депутата Кобеляцької міської ради

620b49251f46a__Слайд1.JPG

Звіт про роботу депутата Кобеляцької міської ради Vlll скликання Мельника Андрія Івановича за звітний період (листопад 2020 - грудень 2021 року)

Я, Мельник Андрій Іванович, обраний депутатом Кобеляцької міської ради восьмого скликання від політичної партії «ДОВІРА», член фракції Полтавської обласної організації політичної партії «ДОВІРА».

Відповідно ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про проведену мною депутатську діяльність за звітній період.

Свої депутатські повноваження здійснюю у відповідності до вимог, передбачених Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Кобеляцької міської ради восьмого скликання.

За період виконання депутатських повноважень мною проведена наступна робота:

  • брав активну участь у всіх пленарних засіданнях Кобеляцької міської ради;
  • як голова постійної комісії Кобеляцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, спорту та партнерських зв’язків, брав активну участь у всіх засіданнях комісії, опрацьовував проєкти рішень, вносив пропозиції та зауваження, брав активну участь у обговоренні питань, які виносились на розгляд пленарних засідань сесій;
  • організовував та проводив прийом громадян, надавав допомогу в оформленні матеріальних допомог та субсидій;
  • реагував на звернення мешканців громади та жителів мікрорайону тощо.

На постійній основі брав участь у обговоренні та вирішенні нагальних проблем громади. При ухваленні рішень як на засіданнях постійної комісії, так і на пленарних засіданнях міської ради, завжди враховував думку мешканців громади.

У складі робочої комісії здійснював попередні заміри доріг місцевого значення, вулиць та тротуарів, які потребували ямкового чи капітальних ремонтів; здійснював огляд законності спилювання зелених насаджень.

Брав участь у реалізації місцевих проєктів по:

  • реконструкції парку імені Богдана Хмельницького;
  • відновленню вуличного освітлення;
  •  встановленню дитячих майданчиків у місті Кобеляки, селах Василівка, Мартинівка, Світлогірське;
  • встановленню спортивних майданчиків в селах Деменки та Василівка;
  • облаштуванню зон відпочинку (встановлення лавочок) по м. Кобеляки, селах: Вільховатка, Дашківка, Орлик та ін.

Брав активну участь у проведенні культурно-масових заходів – днів Села, Дня міста, Дня захисту дітей та місцевого свята Млина, а також у заходах загально-державного значення.

За підтримки Кобеляцького міського голови Олександра Копельця та членів комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, спорту та партнерських зв’язків всі ФАПи громади було забезпечено медикаментами першої необхідності. Окрім того, виділено кошти з місцевого бюджету на забезпечення інсуліном жителів громади, хворих на цукровий діабет.

Започатковано спортивні турніри з міні-футболу на призи міського голови.

За сприяння народного депутата України Олега Кулініча, Кобеляцького міського голови Олександра Копельця було реалізовано проєкт по будівництву нового вуличного водогону та капітальному ремонту артезіанської свердловини в селі Василівка.

Тільки спільними зусиллями депутатського корпусу можна вирішити проблемні питання та покращити життя мешканців нашої громади!