Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

28.01.2022 15:12

Проєкт Досить! Проти домашнього насилля

61f3ebd402576__IMG_0378.JPG

27 січня 2022 року у Кобеляцькій міській раді відбулась зустріч представників громадської організації «Інша жінка», патрульної поліції Полтавської області та спеціалістів структурних підрозділів міської ради.

Захід був проведений ГО «Інша Жінка» у рамках проєкту Досить, головним завданням якого є надання допомоги жінкам, які страждають від домашнього та ґендерно зумовленого насильства.

Під час заходу керівниця представництва громадської організації «Інша Жінка» у Полтаві, депутатка Полтавської міської ради Марина Пілатова презентувала сам проєкт «Досить».

Доповідачка акцентувала увагу присутніх на правах жінок, постраждалих внаслідок домашнього та ґендерно зумовленого насилля, ознайомила з планом безпеки, який допоможе жінкам у критичній ситуації, та закликала структурні підрозділи міської ради до співпраці у реалізації спільних ініціатив та проєктів по подоланню домашнього насильства.

Окрім того, пані Марина ознайомила з видами послуг, які безкоштовно надаються юристами, психологами, адвокатами, представниками у суді та соціальними працівниками ГО «Інша Жінка».

61f3ebcf28676.jpg