Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

28.01.2022 10:22

Учні міських шкіл 5-11 класів навчатимуться дистанційно

61f2b7dd39245__дистанційне.jpg

27 січня відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Нагальним питанням порядку денного було питання, яке стосувалося епідемічної ситуації на території Кобеляцької міської територіальної громади та епідемічну ситуацію у загальноосвітніх закладах міської ради.

Беручи до уваги інформації головних лікарів комунальних підприємств «Кобеляцька міська лікарня» Володимира Казирода, «Кобеляцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Любові Коломієць, начальника Відділу освіти міської ради Наталії Коваль та завідувачки Кобеляцького відокремленого підрозділу державної установи «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України» Валентини Семиног, для запровадження додаткових обмежувальних заходів на території Кобеляцької міської територіальної громади та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення про переведення з 28 січня по 04 лютого 2022 року включно на дистанційну форму навчання учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів та позашкільних навчальних закладів міста Кобеляки та Світлогірської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Окрім того, у період з 28 січня по 04 лютого 2022 року обмеження будуть діяти у частині проведення будь-яких масових культурно-мистецьких заходів, організації екскурсійних поїздок, виїздів груп учнів у туристичні подорожі тощо.

У ході роботи засідання також були розглянуті такі питання: утримання захисних споруд цивільного захисту та дотримання правил пожежної безпеки у побуті; затверджений план роботи місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на 2022 рік та заходи з підготовки до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2022 році.

Протокол місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кобеляцької міської ради від 27.01.2022 № 1