Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

21.01.2022 16:58

Відбулась зустріч із представниками Полтавського ДБК щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку в місті Кобеляки

61eac9e51a9dc__shutterstock_129797951.jpg

21 січня відбулась зустріч міського голови Олександра Копельця з представниками Полтавського будівельного комбінату. Участь у зустрічі також взяли начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Олександр Постольник, депутати міської ради Василь Фещенко та Андрій Мельник.

Під час зустрічі були обговорені перспективи будівництва багатоповерхового будинку в місті Кобеляки та оглянуто дві земельні ділянки: на перехресті вулиць Шевченка і Небесної Сотні, що у центрі міста, та по вул. Полтавській.

Забудовники оглядаючи земельнї ділянки перш за все звертали увагу на їх розміри, бо вони мають відповідати розмірам будівлі, та на наявність комунікацій (світло, газ, вода та водовідведення).

Планується будівництво чотириповерхового будинку. Завданням міської ради є виготовлення технічної документації на земельну ділянку.

Нагадаємо, що першочергово забезпечуватимуться житлом лікарі (відомчі квартири міської ради), решта квартир буде виставлена на продаж, і всі охочі зможуть придбати їх за ціною забудовника.

Довідково:

Полтавський домобудівельний комбінат – потужне підприємство зі славним минулим, основний вид діяльності якого – спорудження крупнопанельних житлових будинків.

Збудовані проєкти – затишні багатоповерхівки у спальних мікрорайонах Полтави: Левада, Сади-1, Сади-2 та Сади-3. Крім того, працівниками комбінату збудовано багато будинків і в інших районах Полтави та області.

Полтавський ДБК заснований у 1976 році.