Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

11.01.2022 11:58

Придніпрянська амбулаторія відтепер у новому приміщенні

61dd54ce3722f__2.jpg

Нещодавно у селі Придніпрянське відбулася приємна подія – амбулаторія загальної практики сімейної медицини переїхала до нового приміщення, яке знаходиться за адресою вул. Центральна, 27.

Минулого року керівництвом міської ради було прийнято рішення перевести амбулаторію та діловода міської ради з приміщень, які знаходяться у власності СБК «Радянський», до іншого – адміністративної будівлі Придніпрянської загальноосвітньої школи, яка належать до комунальної власності Кобеляцької міської ради. Було здійснено ремонт колишніх аудиторій для трудового навчання, які багато років не використовувалися за призначенням.

Відремонтовані, світлі та теплі кабінети готові до прийняття відвідувачів. Окрім того, у цій амбулаторії відновлено прийом хворих сімейним лікарем, який двічі на тиждень – у вівторок та п’ятницю здійснює прийом хворих.

Також жителі села мають можливість придбати необхідні ліки в аптеці, яка розміщена в одній із кімнат амбулаторії.

Після новорічних свят медичні працівники розпочали надавати медичні послуги жителям села Придніпрянське.

Після усунення деяких недоліків та завершення робіт по будівництву ґанку, водопостачання та водовідведення буде здійснено огляд виконання будівельних робіт по переобладнанню приміщення.

Переведення амбулаторії та старостинського округу в одне приміщення значно зекономить витрати на утримання соціальної сфери громади.

61dd54c018af6.jpg 61dd54c1d34af.jpg 61dd54c567c41.jpg