Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.12.2021 21:51

Шановні жителі громади!

61ce0dda39a6d__1-700x437.jpg

Щиро вітаю вас зі світлими, радісними святами – з Новим роком і Різдвом Христовим!

Ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання перешкод та здійснення планів.

Ще один рік нашого життя стає історією. Дуже багато було зроблено за цей рік в громаді. Незважаючи на труднощі, ми успішно долали проблеми, створювали комфортне середовище для життя кожного з вас, здобували свої маленькі перемоги. Минулий рік збагатив нас досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього.

Вдячний усім, хто трудився для розвитку нашої громади в культурних, освітніх, медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі. Усім, хто допомагав творити нову історію громади, хто не боявся змін і рухався вперед задля кращого сьогодення та майбутнього.

Новорічні свята – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому!

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове, побажаймо один одному Любові та Віри. Нехай Різдвяна зоря об'єднає усіх нас - і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки. Міцного Вам здоров'я, достатку, сімейного благополуччя! Миру і Божої благодаті в кожен дім!

Веселих Різдвяних свят, смачної куті, щедрої коляди та щасливого Нового року!

З повагою – Кобеляцький міський голова Олександр Копелець