Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

07.12.2021 08:00

Привітання міського голови

61aefb9525e64__Без-имени-1.jpg

Шановні жителі територіальної громади, депутати, посадові особи місцевого самоврядування! Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування – це свято всієї Кобеляцької  громади та кожного з нас. Саме органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців громади та несуть відповідальність за забезпечення належних умов її функціонування і розвитку.

На представників влади на місцях покладена відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за добробут їх жителів, за створення належних умов проживання. Тому в органах місцевого самоврядування працюють справжні професіонали своєї справи.

Кобеляцька громада – територія нашої спільної відповідальності. Немає більш почесної професії, ніж служити людям, серед яких живеш.

Висловлюю  вдячність депутатам міської ради, працівникам структурних підрозділів ради та виконавчого комітету, які демонструють професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі та готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу.

Щиро вітаю ветеранів місцевого самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток.

Нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити громаду самодостатньою та здатною повноцінно вирішувати актуальні проблеми сьогодення.

Тож прийміть мої сердечні вітання з нагоди свята та щиру подяку за довіру і порозуміння, плідну співпрацю і високий професіоналізм. Бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному її мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє додає сили й наснаги.

Попереду у нас ще багато грандіозних планів! Упевнений, спільними зусиллями ми зможемо досягти високих результатів  на благо нашої громади!

З повагою –

Кобеляцький міський голова Олександр Копелець