Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

06.12.2021 12:52

У День Збройних Сил України вітали військових та волонтерів

61adecbba0d2f__IMG_0265.JPG

6 грудня у залі засідань міської ради відбулися урочисті заходи з нагоди – Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтерів.

Цього дня вітали героїв, які захищають нашу державу та представників волонтерського руху, які надають значну допомогу підрозділам Збройних Сил України, свято яких відзначалося напередодні – 5 грудня.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник третього відділу Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Полтавської області, підполковник Петро Андрушко. Він подякував особовому складу за службу й захист України та волонтерам – за значну підтримку військовослужбовців.

Заступник міського голови Сергій Китайгора вручив особовому складу відділу Грамоти Кобеляцької міської ради за вагомі досягнення у справі захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України під час збройної агресії Росії та з нагоди відзначення 30-ї річниці Збройних Сил України.

Не залишились без уваги й представники волонтерського руху. Тетяні Вільховій та Світлані Овчаренко були вручені Грамоти Кобеляцької міської ради за активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, допомогу підрозділам Збройних Сил України та з нагоди відзначення 30-ї річниці Збройних Сил України й Міжнародного дня волонтера.

Концертну програму свята підготували артисти міського Центру культури та дозвілля.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника загиблим АТО були завершені урочисті заходи.

61adebfbc47e4.jpg 61adec32e7b80.jpg 61adec4210127.jpg 61aded74e536d.jpg