Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

18.10.2024 10:09

Національний кешбек. Купуй українське

b615221e-afb3-4448-befe-a8ca6c1e788e.png

До програми «Національний кешбек» вже приєдналися 43 виробники з Полтавщини. Серед них – підприємства, що спеціалізуються на виробництві молочної та м'ясної продукції, хліба, солодощів, круп, олії, дитячого харчування, а також одягу, шкарпеток, парфумів, косметичних засобів, ліків та меблів.

Мета ініціативи – підтримка українців у складні часи та стимулювання розвитку місцевого виробництва. Купуючи товари вітчизняних виробників, учасники програми отримують 10% кешбеку від вартості покупки на спеціально створену банківську картку. Перевірити нарахування кешбеку можна вже наступного дня в застосунку «Дія», а накопичені кошти будуть надходити щомісяця до 20 числа. Максимальна сума кешбеку становить 3 тисячі гривень на місяць.

Нараховані кошти можна витратити на медичні послуги, спорт, кіно, ресторани, оплату комунальних послуг, транспорт і мобільний зв'язок. Також є можливість пожертвувати на Збройні сили України або придбати військові облігації. Зняти готівку за кешбек неможливо.

Процес підключення до програми простий і доступний через офіційний сайт або мобільний застосунок «Дія».

Наразі програма «Національний кешбек» повноцінно функціонує. Після бета-тестування у вересні, 11 жовтня відбувся офіційний запуск. Вже з 20 жовтня учасники, які створили картку для виплат кешбеку, зможуть отримати свої кошти.