Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

14.10.2024 12:36

Інформаційне повідомлення

e2fdf8ad-beaa-4543-b399-5cbf578babf7.jpg

У рамках підготовки до п'ятдесят п’ятої сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання, 16 жовтня 2024 року, о 09:00 відбудеться спільне засідання профільних постійних комісій міської ради з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін, з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, спорту та партнерських зв’язків та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського правопорядку, законності та запобігання корупції.

На засіданні будуть розглянуті питання:

1.      Про затвердження Програми забезпечення діяльності Місцевої пожежної команди № 2 с. Озера на 2025–2027 роки.

2.      Про внесення змін до Програми фінансування установи природно-заповідного фонду регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» на 2021–2024 роки шляхом викладення її в новій редакції.

3.      Про внесення змін до Програми розвитку цивільного захисту Кобеляцької міської територіальної громади на 2023–2025 роки.

4.      Про внесення змін до рішення двадцять сьомої позачергової сесії міської ради восьмого скликання від 09.12.2022 № 5 «Про внесення змін до кількісного та персонального складу Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради восьмого скликання та затвердження його в новій редакції».

5.      Про передачу матеріальних цінностей третьому відділу Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ДСК).

6.      Про передачу матеріальних цінностей Кобеляцькому підрозділу Полтавського добровольчого формування територіальної громади № 3 (ДСК).

7.      Про надання згоди на прийняття в комунальну власність напівавтоматичних дефібриляторів.

8.      Про передачу Трудовому архіву Кобеляцької міської ради в оперативне управління кімнат виробничої будівлі на другому поверсі нерухомого майна Кобеляцької міської ради за адресою: м. Кобеляки, вул. Тараса Шевченка, 40.

9.      Про надання згоди на передачу в суборенду комунального майна.

10.    Про внесення змін до рішення п’ятдесят третьої сесії Кобеляцької міської ради восьмого скликання від 13.09.2024 № 18 «Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення об'єкта оренди до Переліку першого типу».

11.    Про звернення депутатів Кобеляцької міської ради до Кабінету Міністрів України щодо створення гідних умов військовослужбовцям, які перебувають у лікарнях під час лікування та реабілітації.