Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

06.12.2021 08:37

Вітання міського голови з Днем Збройних Сил України

61adb02f44fad__maxresdefault.jpg

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани!

Сердечно вітаю вас з Днем Збройних Сил України.

6 грудня — свято тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави.

Це свято сильних, мужніх і сміливих людей. Служба у лавах Української армії - це не тільки професія, для більшості з Вас - це справа всього життя. Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, забезпечуєте спокій громадян.

На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні - сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які  вірно несуть службу по захисту держави

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є ті, хто віддав своє життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться у серцях жителів нашої громади. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову перед родинами військовослужбовців, які загинули під час проходження служби в зоні АТО.

Щиро зичу вам, дорогі захисники, миру, спокою, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку вашим родинам. Мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди. Нехай спокійно відчувають себе під надійним захистом ваші сім’ї і весь український народ.

Міський голова Олександр Копелець