Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

11.10.2024 16:31

Інформаційне повідомлення

02164363-0402-4a3b-9a48-b509cb2e22ef.jpg

У рамках підготовки до п"ятдесят п"ятої сесії міської ради восьмого скликання, 15 жовтня 2024 року, о 10:00 відбудеться засідання постійної комісії міської ради з питань екології, природних ресурсів, земельних відносин та агропромислового розвитку.

Комісія розгляне питання:

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) при посвідченні права власності на земельну частку (пай) гр. Мриц Ользі Володимирівні.

  2. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) при посвідченні права власності на земельну частку (пай) гр. Кабаку Володимиру Григоровичу.

  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) при посвідченні права власності на земельну частку (пай) гр. Вальку Володимиру Миколайовичу.

  4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) при посвідченні права власності на земельну частку (пай) гр. Рижук Лілі Михайлівні.

  5. Про розгляд заяви гр. Голяника Миколи Станіславовича про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) при посвідченні права власності на земельну частку (пай).

  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на невитребувану земельну частку (пай) орієнтовною площею 3,01 га С(Ф)Г «Злагода» в межах розпайованих земель ПСП «Надія» на території Кобеляцької міської ради.

  7. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на невитребувані земельні частки (паї) орієнтовною площею 3,19 га ФОП Трайну Миколі Анатолійовичу в межах розпайованих земель ПСП «Деменківське» на території Кобеляцької міської ради.

  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) при посвідченні права власності на земельну частку (пай) гр. Порубаю Григорію Владиславовичу.

  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на невитребувані земельні частки (паї) орієнтовною площею 13,47 га ТОВ «Агрофірмі «Оріль» в межах розпайованих земель КСП «Приорільський» на території Кобеляцької міської ради.

  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на невитребувані земельні частки (паї) орієнтовною площею 8,21 га ПСП АФ «Урожай» в межах розпайованих земель КСП «Світанок» на території Кобеляцької міської ради.

  11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на неуспадковані земельні частки (паї) орієнтовною площею 10,28 га ФОП Упирю Анатолію Васильовичу в межах розпайованих земель КСП ім. Кірова на території Кобеляцької міської ради.

  12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на невитребувані земельні частки (паї) орієнтовною площею 1,70 га гр. Гармашу Олександру Вікторовичу в межах розпайованих земель КСП «Маяк» на території Кобеляцької міської ради.

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на невитребувані земельні частки (паї) орієнтовною площею 13,20 га ПП «Арготіс» в межах розпайованих земель КСП ім. Клименка та КСП «Злагода» на території Кобеляцької міської ради.

  2. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на невитребувані земельні частки (паї) орієнтовною площею 31,44 га ФГ «НАІРА-АГРО» в межах розпайованих земель АТ «Вільховатське» на території Кобеляцької міської ради.

  3. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Татарко Світлані Семенівні.

  4. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Татарко Світлані Семенівні.

  5. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Данку Миколі Івановичу.

  6. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 9,0308 га з метою передачі в оренду С(Ф)Г «Злагода» невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кобеляцької міської ради.

  7. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 12,0448 га з метою передачі в оренду С(Ф)Г «Миг» невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кобеляцької міської ради.

  8. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 3,4044 га з метою передачі в оренду С(Ф)Г «Меркурій» невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кобеляцької міської ради.

  9. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Ємець Наталії Миколаївні.

  10. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Крайнику Геннадію Михайловичу.

  11. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Литвин Діні Павлівні.

  12. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Педосенку Руслану Олексійовичу.

  13. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Рибалці Поліні Іванівні.

  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Пролом Любові Михайлівні.

  15. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Карнауху Михайлу Івановичу.

  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Наухацькій  Катерині Миколаївні.

  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Білоцерківець Валентині Василівні.

  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Скрипнику Олександру Володимировичу.

  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Мірошниченко Наталії Вікторівні.

  20. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Бабичу Олександру Антоновичу.

  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки в оренду гр. Дикопавленко Юлії Олексіївні, гр. Данілішіну Андрію Миколайовичу.

  22. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності гр. Тонкачовій Ірині Дмитрівні, гр. Раденко Наталії Віталіївні.

  23. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Ануровій Вірі Григорівні.

  24. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Рогодченку Олександру Олександровичу.

  25. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Бодні Наталії Валентинівні.

  26. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Кіптілому Василю Петровичу.

  27. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Ярошенку Валерію Анатолійовичу.

  28. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Срочку Ігорю Івановичу.

  29. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності гр. Тараненко Дарії Тарасівні, гр. Карнаух Тетяні Олексіївні.

  30. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права спільної часткової власності гр. Миколенко Наталії Юріївні,  гр. Миколенко Катерині Сергіївні, гр. Миколенку Олександру Сергійовичу, гр. Миколенко Юлії Сергіївні.

  31. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Мірошніченко Ользі Тимофіївні.

  32. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Колковій Надії Вікторівні.

  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Варакуті Вячеславу Андрійовичу.

  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Курись Марії Дмитрівні.

  35. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Семенюк Катерині Петрівні.

  36. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Рибалко Любові Данилівні.

  37. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Москаленку Петру Івановичу.

  38. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшим посвідченням права власності гр. Лищенко Аллі Вікторівні.

  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на території с. Сухинівка Кобеляцької міської ради з подальшою передачею в оренду гр. Литвин Діні Павлівні.

  40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10 га для сінокосіння і випасання худоби на території Кобеляцької міської ради в межах с. Кишеньки з подальшою передачею в оренду гр. Куркулі Віктору Андрійовичу.

  41. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на території м. Кобеляки Кобеляцької міської ради з подальшою передачею в оренду гр. Білашу Артуру Юрійовичу.

  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва на території м. Кобеляки Кобеляцької міської ради з подальшою передачею в оренду гр. Дорошенко Людмилі Віталіївні.

  43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності за адресою: вулиця Дружби, 1-К, м. Кобеляки Полтавського району Полтавської області, з подальшою передачею в оренду ПП «БУДМАШПОСТАЧ».

  44. Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій з подальшою передачею в оренду.

  45. Про надання дозволу ФОП Дівніч Марині Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту (право на розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм)) по вул. Небесної сотні, біля буд. № 30 по вул. Тараса Шевченка м. Кобеляки Полтавського району Полтавської області.

  46. Про надання дозволу ФОП Савенко Світлані Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту (право на розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм)) по вул. Тараса Шевченка, біля буд. № 18 м. Кобеляки Полтавського району Полтавської області.

  47. Про надання дозволу ТОВ «ВЕРЕСЕНЬ-РЕНТ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту (право на розміщення тимчасових споруд (малих архітектурних форм)) по вул. Тараса Шевченка, біля буд. № 64 м. Кобеляки Полтавського району Полтавської області.

  48. Про розгляд заяви гр. Лінської Юлії Василівни щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кобеляцької міської ради.

  49. Про розгляд заяви ФОП Калька Володимира Миколайовича щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду, яка знаходиться в с. Підгора, вул. Токова.

  50. Про розгляд звернення ТОВ «лайфселл» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій за межами с. Грицаївка на території Кобеляцької міської ради.

  51. Про розгляд заяви ТОВ «лайфселл» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів споруд електронних комунікацій на землях комунальної власності Кобеляцької міської ради.

  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000 га для сінокосіння і випасання худоби та передачу земельної ділянки в оренду гр. Калюжній Наталії Василівні.

  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби та передачу земельної ділянки в оренду гр. Калюжній Наталії Василівні.

  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби та передачу  земельної ділянки в оренду гр. Волошко Світлані Василівні.

  55. Про укладання договору оренди землі та передачу в оренду ФОП Фесенку Сергію Володимировичу невитребуваної земельної частки (паю) загальною площею 2,66 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кобеляцької міської ради.

  56. Про укладання договору оренди землі та передачу в оренду гр. Гармашу Олександру Вікторовичу невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кобеляцької міської ради.

  57. Про укладання договору оренди та передачу в оренду ПП «Арготіс» невитребуваних земельних часток (паїв), загальною площею 12,6303 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кобеляцької міської ради.

  58. Про укладання договору оренди землі та передачу в оренду ФОП Сахно Віті Миколаївні невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кобеляцької міської ради.

  59. Про укладення додаткової угоди до договору оренди землі № 31 від 10 серпня 2004 року з гр. Скрильником Петром Григоровичем на земельну ділянку для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва площею 36,0000 га.

  60. Про передачу в оренду ФОП Близнюку Анатолію Федоровичу земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 5321810100:50:002:0572  для розміщення та експлуатації основних, переробних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, включаючи об’єкти оброблення відходів, зокрема із енергогенеруючим блоком, площею 0,9560 га по вул. Полтавській, 35, м. Кобеляки.

  61. Про створення громадських пасовищ на території Підгорянського старостинського округу Кобеляцької міської ради.

  62. Про надання згоди на реконструкцію нежитлової будівлі шляхом добудови в межах орендованої земельної ділянки, яка розташована за адресою: м. Кобеляки, площа Перемоги, 10, цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Проскурі Івану Леонідовичу.