Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

30.09.2024 12:19

Міністерство економіки України разом із Київською школою економіки презентували хендбук із залучення фінансування для бізнесу

e72e701f-bb5c-46b3-81e8-69817f29c313.webp

Нещодавно Міністерство економіки України спільно з Київською школою економіки представили практичний посібник для підприємців "ФІНАНСОВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ: Програми міжнародних фінансових організацій, українських банків та страхових компаній".

У цьому довіднику бізнес знайде необхідну інформацію щодо отримання доступу до фінансування, отримання доступних кредитів без застави за наявними програмами підтримки, подання проєктів, механізмів залучення інвестицій на придбання обладнання, залучення інвестиційних кредитів у новий бізнес та щодо шляхів співпраці з DFIs та IFIs для проєктів різної складності.

Хендбук містить детальний опис доступних програм для бізнесу від українських банків в співпраці з міжнародними фінансовими організаціями. Програми реалізуються у межах першої фази Ukraine Investment Framework, другої компоненти програми Ukraine Facility Європейського Союзу.

Завантажити повний текст хендбуку можна за посиланням: https://t.ly/z_4eM

Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням: http://surl.li/ybhyqm