Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

27.09.2024 14:38

Запрошуйте! Працівники Пенсійного фонду готові до кумунікації з ветеранами

274af475-cc50-494c-95f3-39a7fd2490e2.jpg

День захисників та захисниць України, який відзначатиметься 1 жовтня, набув особливого значення під час повномасштабного російського воєнного вторгнення. У цю дату ми вшановуємо військових і кожного українця, хто нині потом, кров'ю і, на жаль, життям метр за метром відстоюють і звільняють рідну землю.

Фахівці сервісних центрів Пенсійного фонду України в Полтавській області готові надати інформаційну і консультативну допомогу з питань, що стосуються діяльності Фонду, ветеранам, яким в період пристосування до звичних умов життя доводиться стикатися зі спектром проблем.

ЗАПРОШУЙТЕ! Форми комунікацій можуть бути різними - зустрічі у територіальних громадах, у Центрах надання адміністративних послуг, у ветеранських організаціях, у лікувальних закладах тощо, розміщення інформаційних матеріалів на сайтах територіальних громад, у друкованих та інтернет-виданнях.

Адреси та телефони відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області розміщені на Фейсбук-сторінці Головного управління (вкладка «Вибрані») та в розділі «Контакти» / «сервісні центри ГУ ПФУ» на інформаційній сторінці Головного управління вебпорталу Пенсійного фонду України (https://www.pfu.gov.ua/kontakty/servisni-tsentry-gu-pfu/).