Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

26.09.2024 11:20

Ініціатива місцевих фермерів: ремонт дороги на Просяниківку

888a3c50-9170-4d6d-8541-142e223032f1.jpg

Завдяки ініціативі та фінансовій підтримці мешканців громади, нещодавно було здійснено ямковий ремонт дорожнього покриття на автошляху в напрямку села Просяниківка. Ремонтні роботи проведено на відрізку дороги від повороту на село Чкалове до повороту на Коваленківку.

Місцевий фермер Микола Антонов звернувся до жителів сіл, які щодня користуються цією дорогою, з ініціативою зібрати кошти та здійснити ямковий ремонт. Важливо відзначити, що саме: Андрій Фещенко, Павло Курись, Сергій Петренко, Володимир Череп, Олександр Іщенко, Володимир Фещенко, Олександр Колодочка, Ігор Бородін, Олександр Павленко та Олександр Лавріненко взяли на себе відповідальність та зібрали кошти. Разом із підрядником ТОВ «Кобеляцький будсервіс» було оглянуто ділянки доріг, які потребують першочергового ремонту, й здійснено необхідні роботи.

Керівництво міської ради висловлює щирі слова вдячності жителям Шенгурівського старостату, які за власні кошти здійснити ямковий ремонт. Співпраця між бізнесом та місцевою владою є основою успішного її розвитку. Ініціативність мешканців, які беруть на себе відповідальність за покращення інфраструктури, є прикладом для наслідування.

Міська влада закликає приватний сектор долучатися до реалізації проєкту «Відновимо дороги громади разом». Жителі сіл можуть ініціювати спільні заходи для вирішення нагальних питань.