Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

02.12.2021 16:06

Інформуємо жителів територіальної громади щодо реалізації інших проєктів-переможців 2020 року

61a8d2c78a406__1.jpg

Як уже повідомлялося, у торішньому бюджеті участі Полтавської області від Кобеляцької громади переможцями стало 15 проєктів: 8 – бюджету участі та 7 – шкільного бюджету участі.

Відповідно до Положення реалізація проєктів здійснюється на умовах співфінансування 50% на 50%. Кошти на їх реалізацію виділяються у наступному бюджетному році.

Цьогоріч на території Кобеляцької громади уже реалізовано 11 проєктів. Серед них: спортивні та дитячі майданчики у селах Василівка (2 проєкти), Шенгури, Мартинівка, Деменки.

Благоустрій шкільних їдалень – Дашківська ЗОШ І-ІІІ ступенів та ОЗ «Кобеляцький ліцей № 1».

Покращення навчальних класів та облаштування зон відпочинку у навчальних закладах Іванівської, Світлогірської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Вільховатської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Реалізований також ще один проєкт, яким передбачено автономне вуличне освітлення села Сінне.

Щодо інших, локаціями яких є місто Кобеляки, хочемо повідомити, що проєкт «BMX & скейт-паркінг у м. Кобеляки» буде реалізовано у парку імені Богдана Хмельницького. За виділені кошти придбано комплект обладнання для скейт-паркінгу. Встановлення буде здійснено навесні після створення фундаментальної підложки під конструкцію. Всі складові, відповідно до договору зберігання, знаходяться у переможця тендера.

Проєкт створення зони відпочинку на пляжі «Дитячий» та два рівнозначні - по облаштуванню літніх кінотеатрів, будуть реалізовані, як і попередній, у 2022 році. Обладнання для кінотеатрів, сидіння для глядачів придбано та зберігається у Відділі культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради.

Також повністю придбано все необхідне обладнання по проєкту «Створення зони відпочинку на пляжі «Дитячий». Бесідки, гойдалки, роздягалки, лави знаходяться на зберіганні та будуть установлені до початку літнього сезону.

61a8d2b63a881.jpg 61a8d34f068f7.jpg