Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

23.09.2024 11:57

Внесок громади в перемогу. Військовим передано критично важливе обладнання

52a5a424-9fd5-44e7-bc71-b4387ade0cc4.jpg

За кошти міської громади було придбано і передано на передову нашим військовим-землякам спеціальне військове обладнання – генератор шуму «Грець» та систему радіоелектронної боротьби для автомобіля «Щит». Це сучасне устаткування відіграє важливу роль у забезпеченні безпеки наших захисників та підвищенні ефективності бойових дій. Загальна вартість обладнання 282 тисяч гривень.

 «Грець» ефективно глушить ворожі комунікації, ускладнюючи їхню координацію, тоді як «Щит» допомагає нейтралізувати ворожі безпілотники та інші електронні загрози. Ці сучасні технології значно підсилять обороноздатність наших підрозділів, допоможуть ефективніше протидіяти ворогу та захищати життя бійців на передовій.

Міська влада постійно підтримує наших військових, оперативно реагуючи на їхні запити та забезпечуючи необхідним військовим обладнанням. Це не перша і далеко не остання допомога від громади. Влада й надалі робитиме все можливе для того, щоб захисники отримували все необхідне для ефективного виконання своїх бойових завдань і захисту нашої країни.

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини