Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

20.09.2024 15:21

На Полтавщині міграційники виявляють факти підробки паспортних документів

0437ab5c-1552-422e-a8e0-4e5e10b27822.jpg

Працівниками міграційної служби регулярно виявляються факти підроблення паспортних документів під час надання адміністративних послуг громадянам.

Так, з початку поточного року працівники міграційної служби у Полтавській області виявили 3 факти підробки документів під час розгляду заяв про оформлення паспорта громадянина України та закордонного паспорта.

Як приклад, під час вклеювання фотокартки особі по досягненню 45-ти річного віку виявили невідповідність фото у документах заявниці, а саме встановили, що до 3-ї сторінки пред'явленого заявницею паспорта вклеєно інше фото, ніж те, що внесено до заяви про видачу паспорта.

Про усі виявлені факти підробки документів надсилаються повідомлення до правоохоронних органів для проведення відповідних перевірок та прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Доцільним буде нагадати, що будь-які відмітки в паспортних документах можуть здійснювати виключно відповідальні посадові особи органів державної влади чи місцевого самоврядування.

Вкотре наполегливо просимо довіряти виключно офіційним джерелам інформації та не йти на корупційні ризики й не користуватись пропозиціями так званих «посередників».

Отримати консультацію можете за номером телефону «гарячої лінії» Міграційної служби у Полтавській області (0532)60-89-69 та у месенджері соціальної мережі Facebook https://www.facebook.com/udmspl/

 

УДМС у Полтавській області