Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

17.09.2024 12:55

По життю з гаслом: «Чужих дітей не буває!»

805e9a9d-c2aa-4c77-82ad-8f0e45c9ba36.jpg

Відповідно до Указу Президента України від 28 липня 2023 року № 455/2023 «Про внесення змін до деяких указів Президента України» 17 вересня в Україні відзначається День усиновлення. Це свято для дітей, які знайшли люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Свято людей, які живуть з гаслом: «Чужих дітей не буває!».

З метою забезпечення права кожної дитини на виховання в сім’ї, в Україні швидкими темпами розвивається система усиновлення, яке є прикладом відродження справжніх родинних цінностей та збереження сім’ї. Сімейні форми виховання: усиновлення, опіка, піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу – це благородна і непроста справа. Особливо зараз, коли нашу країну переповнює горе та біль, тепло сімей, що відкрили свої серця для дітей, які потребують допомоги, розуміння та любові, цінне, як ніколи.

Кобеляцька міська рада вітає всіх усиновителів, опікунів, прийомних батьків зі святом! Нехай повняться дитячим щасливим сміхом Ваші домівки, хай ростуть здоровими й успішними діти, хай щедрість та милосердя Ваших душ примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця!

Фото ілюстративне.