Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

17.09.2024 11:52

Екопарк Кобеляцької міської ради запрошує відвідати тварин та насолодитися природою

076f46e3-d07c-4952-a3ce-a94b0f118ae3.jpg

Комунальна установа Кобеляцької міської ради «Екопарк» запрошує всіх охочих відвідати затишне місце для відпочинку серед природи. Протягом літа парк став улюбленим місцем для сімей з дітьми, які регулярно навідувалися до тварин, що мешкають на його території.

Тут можна не лише побачити різноманітних мешканців парку, а й насолодитися спокійною атмосферою, відчути єднання з природою та провести час на свіжому повітрі. Прогулянки парком і зустрічі з тваринами залишають незабутні враження як у дорослих, так і у дітей.

Сонячні й теплі дні, які нам дарує початок осені, є ідеальним часом для відвідування парку та продовження сімейних прогулянок. Екопарк відкритий для всіх охочих і гостинно приймає як індивідуальних відвідувачів, так і невеликі групи.

Нагадуємо, що парк працює щоденно з 09:00 до 19:00, крім понеділка. Вхід вільний. Адреса: м. Кобеляки, вул. Заворскло, 80.

P.S. Ви можете взяти з собою корм для тварин. Адміністрація парку також не відмовиться від благодійної допомоги у вигляді овочів, зерна або м'яса.

Чекаємо на вас!