Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.09.2024 12:55

«Кожен ліцеїст системи МВС має стати елітою для нашої держави», - Ігор Клименко

4f9bb2d1-2ec0-4d90-9029-d321dc5a3a29.jpg

У 4 ліцеях безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС сьогодні розпочався навчальний рік, - повідомив Ігор Клименко

💬«Ще 9 місяців тому це була ідея, бажання підтримати сімʼї наших захисників. Усією командою МВС щодня працювали над реалізацією задуму, вірили в результат», — підкреслив Міністр внутрішніх справ.

Під час вступної кампанії до ліцеїв подали понад 1200 анкет від охочих навчатися в ліцеях. І вже зараз 465 дітей з усіх куточків України пройшли вступний курс ліцеїста, отримали шеврони й погони.

Першочергово це діти загиблих, поранених, зниклих безвісти, полонених військовослужбовців та співробітників системи МВС. Чверть ліцеїстів — з родин військовослужбовців ЗСУ.

Скоро прийме дітей у Кривому Розі 5-ий ліцей МВС. Там триває ремонт, а 50 криворізьких ліцеїстів до завершення робіт навчатимуться у Дніпровському ліцеї.

💬«Попереду в дітей 2 роки насичених навчальних буднів, цікавих факультативів та різноманітного дозвілля. А в держави — ще більше патріотичної, професійної та освіченої молоді. Турбуємось про дітей — будуємо майбутнє країни», — наголосив Міністр.

МВС України